TUINPROJECTEN

Een tuin is een extra huiskamer, het vergroot dan ook uw woongenot om een mooie en groene tuin te creëren! Iedereen kan beschikken over de ingrediënten, alleen een Chef-kok maakt er een heerlijk gerecht van! Hetzelfde geld voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin!

 

  • Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke tuinen, geïnspireerd door o.a. Piet Oudolf. Met zowel inheemse als uitheemse planten. B(l)oeiende tuinen, voor zowel de mens als de natuur!

 

  • Exotische tuinen, hieronder vallen zowel de Tropentuin als de Mediterraanse tuin.  Gek op verre oorden? Maak dan ook van uw tuin een bijzondere vakantie oord! Deze tuinen zijn arbeidsintensiever maar zeker de moeite waard! Een selectie van Winterharde planten en semi-winterharde planten in het ontwerp voorkomen, met winterbescherming is er heel veel mogelijk!

 

Samen met uw wensen komen we tot een prachtig ontwerp, naast onze specialisaties leveren wij ook andere stijlen ontwerpen. Voor een strakke en moderne tuin kunt u ook bij ons terecht.

Wij ontwerpen zowel voor particulieren als voor bedrijven; Zowel grote als kleine tuinen kunnen wij veranderen in een oase! Vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Wij zijn een ontwerp bureau die op afspraak kan zorgen voor de aanleg, eventueel kunnen wij de beplantingen leveren waarna u zelf voor de aanplanting zorgt. Vraag naar de mogelijkheden!