Projecten

Tuinen

Wij van Integral Landscape design, zijn gespecialiseerd in twee verschillende type tuinen: 

Natuurlijke & Duurzame tuinen; Denk aan insectvriendelijke en biodiverse tuinen, met plek voor inheems plant materiaal. Vaste planten bieden veel ruimte voor insecten en herstellen de bodemstructuur. Wij kunnen genieten van een weelderige tuin met veel leven en kleur!

 

Waar mogelijk wordt europees hardhout als kastanje en robinia toegepast. Hierdoor hoeft er geen hout uit de tropen gehaald te worden met een enorme ecologische voetdruk.

 

Exotische tuinen; Op vakantie in uw eigen tuin, van jungle tuin tot en met mediteraanse tuin. Doordat Joost Blank in het buitenland (Zuid-Amerika) heeft gewoond, is er veel inspiratie en informatie opgedaan met exotische tuinen en plant materiaal. Altijd opzoek naar nieuwe planten en prachtige combinaties: Een exotische tuin van Integral Landscape Design

Tuinontwerp al vanaf €250,-

Landschap

Wij maken landschapsontwerpen, visies en bestemmingsplannen. Dit doen wij voor (semi-)overheden, particulieren en bedrijven. Onze expertise ligt bij het verbinden van ecologie met agrarisch gebruik. Het landschap te ontwikkelen rekening houdend met zijn historie.

Wanneer u een nieuwe woning of schuur wilt plaatsen in het buitengebied, maken wij een inpassingsplan. Waardoor het gebouwde in de landelijke omgeving past. Gekeken wordt naar huidige groen structuren en waterpartijen.

Waarom Integral Landscape Design?

Wij zijn ontwerpers voor de buitenruimte, door onze achtergrond van Landschapsontwerp hebben wij een integrale aanpak. Voor zowel ontwerp als aanleg bent u bij ons aan het goede adres.

Particulieren, bedrijven als overheden; wij helpen u graag met een passend ontwerp, advies als aanleg van uw buitenruimte. Wij ontwerpen van grote schaal tot aan de postzegel aan toe, en benaderen elk project op een integrale en unieke manier.